• Hammershøj Skole

• Dorthe Klitgaard Kristensen den 26-09-2016
    Jens Lange Jepsen den 09-02-2017
    Kære alle

I vedhæftede link kan I se elevrådets invitation til fastelavn torsdag d. 23 februar.

Jens Lange
    Dorthe Klitgaard Kristensen den 30-01-2017
    Tilmelding til næste skoleårs buskørsel
    Er dit barn kørselsberettiget, skal du give besked om, hvilke dage dit barn får brug for kørsel til næste skoleår. Det gælder både kørsel morgen og eftermiddag.

Skolen har udsendt elektronisk tilmelding - som vi beder dig udfylde.

Du kan læse mere om kørsel med elever og trafikfarlige veje ved at benytte link. Er du i tvivl, om dit barn er kørselsberettiget, kan du kontakte skolen.

SFO
    Vær opmærksom på, at du kun kan melde dit barn til bussen til og fra undervisning. Du kan altså ikke melde dit barn til skolebus efter SFO.
    Børne- og Ungdomsudvalget har besluttet, at kørselsberettigede elever kan bruge de lukkede skolebusser hjem efter SFO, MEN på følgende betingelser:
    • at der er plads i bussen
    • at barnet bor på bussens rute og kan benytte de eksisterende stoppesteder
    Er disse to betingelser opfyldt, kan dit barn bruge bussen hjem efter SFO, men du kan ikke melde dit barn til kørsel og er ikke garanteret en plads.

Formål med tilmeldingen
    Skolebussens ruter for det kommende skoleår planlægges efter de elever, der har brug for kørsel. Vi spørger i god tid, fordi planlægningen tager lang tid, og der kommer nye elever i forbindelse med indskrivningen.
  • Dorthe Klitgaard Kristensen den 26-08-2016
    Der er kommet en ny opdateret busplan. Planen er gældende fra uge 35